Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Put bagepapir på 2 bageplader.
Tag en skål og bland mel, havregryn, bagepulver og kanel sammen.
Tag en røremaskine eller en håndmixer og pisk smørret til det bliver cremet.
Tilføj sukker og sirup. Pisk ingredienserne sammen til det er let og luftigt.
Tilføj ægget og vaniljepulver og bland det sammen.
Tilføj nu melet af nogle omgange.
Brug en måleske (der svarer til en spsk) eller brug en spiseske til at afmåle dejen med og tril derefter forsigtig dejen til en rund lille kugle i hånden. Put dem herefter på bagepapiret. Læg dem med 5 cm mellemrum, da dejen flyder ud, når de bages.
Bag 1 bageplade ad gangen i ca. 10-13 minutter. De skal have lidt farve i kanterne. Du ønsker at disse havrekager bliver bløde til denne småkagesandwich, så du skal ikke være nervøs for at bage dem for lidt.
Lad dem køle en smule af inden du flytter dem til en bagerist, så de ikke går i stykker.