Rør gæren ud i det lunkende vand i en skål.
Bland alle de våde ingredienser i.
Put til sidst melet i, lidt ad gangen. Dejen skal være let og klisteret.
Ælt dejen på en røremaskine eller i hånden i 10 minutter.
Nu skal dejen stilles til hævning i 1 time.
Når dejen er færdig med at hæve, ruller du den ud på et bord med lidt mel. Det er nemmest at rulle dejen sammen efterfølgende, hvis du ruller den kvadratisk ud.
Smør dejen med tomatsauce.
Put herefter dit ønskede fyld på. Jeg brugte pepperoni og parmesan ost.
Rul dejen sammen.
Skær dejen ud i ca. 2 cm tykke skiver.
Placer stykkerne på en bageplade med bagepapir.
Nu skal pizzasneglene hæve i 30 minutter. Læg et rent viskestykke over dem.
Tænd ovnen på 200° grader varmluft.
Når de er færdige med at hæve, sætter du dem ind i ovnen og bag dem i ca. 20-25 minutter.