Go Back
pizzasnegle

Pizzasnegle

Nem opskrift
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 2 timer 30 minutter
Ret Bagværk, Snack
Antal 18 stk

Ingredients
  

Dejen

  • 25 g gær
  • 3 dl lunket vand
  • 1 dl olivenolie
  • 1 1/2 dl skyr Du kan også bruge yoghurt eller undlade det.
  • 250 g grahamsmel
  • 350 g hvedemel

Fyld

  • 150 g pepperoni Du kan bruge lige præcis det, du kan lide.
  • 50 g parmesanost Du kan bruge lige præcis det, du kan lide.
  • Tomatsauce eller ketchup Jeg laver altid min egen tomatsauce.

Instructions
 

  • Rør gæren ud i det lunkende vand i en skål.
  • Bland alle de våde ingredienser i.
  • Put til sidst melet i, lidt ad gangen. Dejen skal være let og klisteret.
  • Ælt dejen på en røremaskine eller i hånden i 10 minutter.
  • Nu skal dejen stilles til hævning i 1 time.
  • Når dejen er færdig med at hæve, ruller du den ud på et bord med lidt mel. Det er nemmest at rulle dejen sammen efterfølgende, hvis du ruller den kvadratisk ud.
  • Smør dejen med tomatsauce.
  • Put herefter dit ønskede fyld på. Jeg brugte pepperoni og parmesan ost.
  • Rul dejen sammen.
  • Skær dejen ud i ca. 2 cm tykke skiver.
  • Placer stykkerne på en bageplade med bagepapir.
  • Nu skal pizzasneglene hæve i 30 minutter. Læg et rent viskestykke over dem.
  • Tænd ovnen på 200° grader varmluft.
  • Når de er færdige med at hæve, sætter du dem ind i ovnen og bag dem i ca. 20-25 minutter.

Video

Notes

I denne opskrift bruger jeg også groft mel, og det kan du sagtens erstatte med hvedemel. 
Det er vigtigt at dejen er klisteret, når den hæver første gang, da du får en mere luftig pizzasnegl ud af det. 
Du kan også lave din egen tomatsauce. Det gør jeg altid, da det bare smager bedre. 
Opskrift på hjemmelavet tomatsauce:
https://www.minindrero.dk/tomatsauce-til-pizza <<