Tomatsauce til pizza
Opskrift på hjemmelavet tomatsauce
Samlet tid 20 minutter min
- 1 ds hakkede tomater
- 1/4 dl olivenolie
- 2-4 spsk sukrin gold Du kan også bruge almindeligt sukker.
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 spsk tørret oregano
- salt
- peber
Put alle ingredienserne ned i en lille gryde og skru op for varmen.
Sauce står nu og koger ind, men du skal røre i den undervejs og skrue ned for varmen i takt med at tomatsaucen bliver kogt mere og mere ind.
Tomatsauce er kogt tilpas ind, når alt væsken er fordampet, og du har en blød og cremet sauce tilbage.
Denne opskrift på hjemmelavet tomatsauce passer til 4 pizzaer eller 18 pizzasnegle.
Du kan også sagtens lave denne tomatsauce med friske tomater. Du skal bare huske at skrællen skal pilles af, inden du putter tomaterne i gryden.
Du kan lægge tomaterne i en skål og hælde kogende vand over dem, og lad dem stå i 10-15 minutter, og herefter kan du nem tage skrællen af.
Jeg ville nu også lige tage kernehuset ud af tomaterne, så du ikke får alle kernerne med i din tomatsauce.